Foarte multi conducatori auto cauta adesea piese auto pentru autoturismele pe care le conduc, deoarece din diferite motive acestea necesita inlocuite. Autodoc24.ro este magazinul online care le ofera acestora avantajele de a achizitiona online piesele auto si consumabilele de care au nevoie. Aici vor gasi o gama larga de piese de schimb de calitate superioara pentru toate modelele auto si marcile auto. Gratie motorului de cautare foarte bine pus la punct al siteului, piesele auto necesare vor putea fi gasite in doar cateva secunde, doar prin introducerea caracteristicilor.Preturile pieselor, promotiile, reducerile si ofertele speciale vor convinge clientii ca au facut cea mai buna alegere. In plus, acestia nu vor trebui sa se deplaseze in magazine de specialitate pentru a cauta piesele auto necesare. Cu un simplu click, dupa inregistrarea pe site si inscrierea informatiilor de contact necesare, clientii isi vor putea comanda piesele auto de care au nevoie. Specialistii sunt gata sa ofere o mana de ajutor si sa ofere asistenta pentru comandarea acestora in cateva minute. Toate piesele au garantie de 2 ani, astfel incat conducatorii auto sa stea linistiti ca au facut cea mai buna alegere.

Exista chiar si o aplicatie Autodoc disponibila pe Google Play si APP Store, unde clientii vor avea acces la 2500000 de piese de schimb ieftine si calitative pentru 64 de marci de masini si peste 1200 de modele de masini. Tot pe site clientii vor gasi si tutoriale de reparatii auto pentru conducatorii care sunt decisi sa ia situatia in propriile maini si sa isi repare singuri masina, sau pentru situatiile in care nu au la cine sa apeleze in acest sens.

Magazinul prezinta o gama variata de piese auto pentru automobile, camioane, motociclete, dar si anvelope, scule, ulei de motor, diferite filtre si sisteme de franare, ulei de motor, de transmisie si lichid de frana, sisteme de directie, accesorii electrice, sisteme de curatare parbriz, precum si alte produse necesare. Livrarea se face in cateva zile lucratoare, fiind gratuita pentru comenzi ce depasesc 550 de lei, perioada de returnare a produselor variind de la 14 pana la 200 de zile.