Magazinul online Auto-soft.ro ofera cumparatorilor o gama vasta de componente si accesorii auto. De la cele mai de calitate anvelope, jante de toate dimensiunile si modelele, accesorii pentru masina si piese auto, si pana la servicii de cea mai buna calitate, Auto-soft este partenerul de nadejde al tuturor persoanelor care detin un autoturism si pentru care masina are importanta cuvenita. Toate produsele sunt noi si vin insotite de garantie. Datorita interfetei foarte prietenoase, fiecare vizitator va gasi imediat ceea ce cauta navigand prin categoriile site-ului. In plus, exista si filtre speciale care ajuta si mai mult la gasirea produsului perfect.

Printre avantajele Auto-soft se numara transportul gratuit pentru un set de 4 anvelope cumparat si livrarea rapida, in doar 24 de ore din momentul in care a fost primita comanda. In plus, vizitatorii si potentialii cumparatori, primesc pe acest site si o gama vasta de reduceri, promotii si oferte, pentru ca persoanele care viziteaza magazinul sa gaseasca tot ceea ce au nevoie repede si eficient. In plus, Auto-soft ofera, pe langa piesele si componentele auto, si o serie de servicii de o calitate superioara cu scopul de a ajuta cat mai bine si cat mai eficient fiecare client sau persoana care solicita ajutorul. Se ofera service pentru roti, geometrie roti 3D, TPMS, incarcare cu freon, ITP si mecanic auto.

Aceste servicii au aparut suplimentar pentru ca un numar foarte mare de persoane au solicitat de-a lungul timpului prezenta unui service Auto-soft care sa le ofere acele servicii impecabile de care au atata nevoie. Datorita calitatii serviciilor dar si a produselor comercializate care sunt originale si vin de la producatori cu garantie, an de an numarul de clienti din acest magazin online este intr-o continua crestere, sustinand astfel renumele companiei, care se situeaza in topul firmelor care comercializeaza piese auto.

Transportul gratuit se aplică doar la anumite comenzi, la minim patru anvelope comandate sau dacă comandați jante auto. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului. Magazinul are 4 puncte de lucru în București: Fundeni, Dudești, Băneasa, Militari.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Auto-soft.ro