Magazinul online Auchan.ro este una din cele mai apreciate optiuni la momentul actual pentru clientii care cauta un loc de unde sa isi faca cumparaturile fara a mai fi nevoiti sa se mai deplaseze in magazine de la domiciliu. Insa site-ul poate reprezenta si o modalitate excelenta de intocmire a listei de cumparaturi pentru orice ocazie. Chiar si un pranz in familei poate fi o ocazie pentru care oamenii au nevoie de ingrediente si de accesorii, pentru care si-ar pierde foarte mult timp pe drum si prin magazin.

Accesand acest site, al companiei cu 55 de ani de traditie, al unui comerciant care incearca sa schimbe lumea si sa se adapteze la lumea aflata in continua schimbare, consumatorii se vor arata interesati tot mai mult de experientele personalizate ce imbina avantajele experientelor digitael cu cele fizice. Preferintele clientilor sunt prioritare in acest magazin online, acestia bucurand-se de prioritate in toate proiectele pe care le au.

Concret, ce pot cumpara persoanele interesate din acest magazin online? Produse alimentare si non-alimentare, produse de ingrijire si detergenti, laptopuri, tablete, telefoane televizoare, gadgeturi, electrocasnice mari si mici, parfumuri iar lista poate continua. Produsele apartin celor mai cunoscute marci producatoare si gama variata de categorii de produse ii determina pe cumparatori sa repete experienta ori de cate ori este cazul.

Fara a se inregistra pe site cu un cont, clientii nu vor putea face cumparaturi de aceea, inainte de orice, acestia trebuie sa isi creeze un cont si sa se autentifice. Apoi pot crea o lista cu produsele favorite, pot plasa comanda si la cateva zile sau chiar ore lucratoare urmeaza livrarea in cele ma bune conditii.

Numarul de produse ce pot fi achizitionate este nelimitat, in limita stocului disponibil. In cazul in care un produs nu este pe stoc online, va fi gasit in magazin, asa ca tot va exista oportunitatea achizitiei. Plata comenzilor se poate realiza in magazin atunci cand clientul isi ridica comanda sau online, cu cardul in siguranta gratie partenerilor Netopia Mobil Pay. Plata cu bonuri de masa este posibila pentru produsele alimentare iar comenzile a caror valoare depaseste 300 de lei pot fi platite si in rate.