Se pune un accent tot mai mare pe felul in care este amenajata locuinta si pe felul in care aceasta arata din punct de vedere al accesoriilor textile. Magazinul online Atria.ro contine o gama foarte variata de perdele, covoare, draperii de textile pentru casa, moderne sau clasice, destinate atat celor care locuiesc la casa cat si la bloc, atat celor care au adoptat un stil de amenajare modern cat si clasic pentru incaperile locuintei.

Concret, de pe site pot fi comandate si cumparate covoare, plinte pentru parchet si alte accesorii, perdele si draperii, articole textile pentru baie, bucatarie sau dormitor dar si tapet, fototapet si folie autoadeziva de cea mai buna calitate. Sunt disponibile si hamace si presuri pentru a raspunde necesitatilor si preferintelor clientilor in mod concret. Cum pot fi comandate produsele si in cat timp ajung acestea la domiciliul clientului? In primul rand, produsele se comanda online, prin crearea unui cont, adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, confirmarea comenzii si asteptarea livrarii. Dupa finalizarea si confirmarea comenzii, dupa introducerea datelor personale pentru livrare, accesoriile textile sunt trimise prin curierat rapid in maxim 2-3 zile lucratoare, cu exceptia celor ce necesita prelucrare care au un termen de livrare de 7 pana la 10 zile lucratoare.

Plata se face online, cu cardul bancar, in numerar in sistem ramburs, la cel mai bun raport calitate-pret al produselor! In cadrul site-ului clientii vor gasi si informatii de masurare corecte, astfel incat sa nu existe neconcordante intre marimea camerei, a sinei, a galeriei si lungimea, latimea sau inaltimea perdelei sau a covorului. Masuratorile trebuie facute cu mare atentie astfel incat dimensiunile sa fie corecte si satisfactia sa fie maxima. In mod periodic, sunt afisate promotii si reduceri, lichidari de stocuri, de care clientii pot beneficia daca urmaresc atent site-ul si daca se inscriu la newsletter.

Cu alte cuvinte, nu mai este necesar pentru clienti sa se deplaseze in magazine de specialitate, sa piarda timp si sa nu gaseasca ceea ce le place sau ceva care sa se incadreze in preferintele lor, cand pot comanda din magazinul online Atria covoare, perdele si multe alte produse textile pentru infrumusetarea casei. Magazinul are implementat și un sistem de fidelitate, după fiecare comandă veți primi un număr de puncte, în funcție de valoarea comenzii. Punctele pot fi folosite la următoarele comenzi pentru reduceri de preț. Transport gratuit se oferă la comenzile de peste 200 lei. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Atria.ro