Un magazin online destinat comercializarii de haine si accesorii de dama, Atmospherefashion.ro este solutia perfecta pentru doamnele moderne si foarte ocupate care nu au timp nici macar sa se duca la cumparaturi, sa strabata magazinele in lung si-n lat in cautarea rochiei perfecte, a perechii de pantaloni potrivite, a unei bluze superbe. Aici, femeile se vor simti intr-adevar in al noualea cer, numai privind atat de multe fotografii cu produsele comercializate, avand o croiala moderna, culori placute si conferind eleganta si rafinament purtatoarelor.

Practic, doamnele si domnisoarele vor putea comanda direct din magazin ceea ce isi doresc sa poarte, fara a mai strabate strazile orasului, fara a colinda magazinele de specialitate, fara a petrece zeci de minute in cabina de proba. Gratie tabelului de marimi foarte bine pus la punct, clientele nu au dubii asupra corectitudinii alegerii unui anumit produs. Atmosphere Fashion ofera doamnelor ocazia de a facilita chiar si cautarea hainelor in lista de produse existente prin aplicarea filtrelor.

Dupa ce produsul sau produsele sunt alese, atat din punct de vedere al croielii cat si al pretului, culorii si marimii, trebuie introduse in cosul virtual. Finalizarea comenzii si confirmarea acesteia reprezinta urmatorii pasi inainte de primirea produselor prin intermediul serviciului de curierat direct la domiciliu.

In cazul in care produsele nu sunt corespunzatoare preferintelor clientelor, acestea pot fi returnate sau chiar schimbate. Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid, este gratuita in cazul comenzilor ce depasesc valoarea de 300 de lei si pe plan international, livrarea are loc in maxim 7 zile lucratoare. Daca perioada de returnare a produselor este de 14 zile, banii sunt primiti inapoi in maxim 7 zile.

In ceea ce priveste modalitatea de plata a hainelor, rochiilor, articolelor vestimentare din gama luxury sau incaltamintei, aceasta poate fi efectuata in lei, numerar, la livrare sau folosind cardul bancar. Cu o traditie de peste 17 ani pe piata din tara, Atmosphere este un brand de croitorie romanesc foarte longeviv, avand ca si principal scop atragerea si satisfacerea clientilor atat pe plan national cat si international.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Atmospherefashion.ro