Una din cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, dar si din intreaga Europa, Atlassib are o istorie indelungata, de peste 3 decenii, prezenta pe piata din anul 1993. Atlassib este una din putinele agentii care se ocupa atat de transportul de persoane, cat si de transportul de colete din si in toate agentiile din Europa. Cu o flota impresionanta de autocare foarte bine pusa la punct, verificate periodic din toate punctele de vedere, cu servicii prompte de trimitere si primire a coletelor, cu soferi experimentati si conditii impresionante de confort in timpul calatoriilor, Atlassib continua sa isi uimeasca chiar si clientii fideli. Pe site-ul Atlassib potentialii clienti nu vor afla cat de confortabile sunt calatoriile cu aceste autocare, faptul ca au posibilitatea sa isi incarce in permanenta gadgeturile la priza, ca scaunele sunt astfel concepute pentru a se odihni, sau ca fiecare calator are internet gratuit si posibilitatea de a lua cu el 2 bagaje de maxim 50 de kilograme. Pe site clientii Atlassib vor afla care sunt ofertele de calatorie, ce includ acestea, ce pret vor trebui sa plateasca, cum functioneaza serviciile de coletarie si care sunt principalele agentii la care pot apela in vederea cumpararii unui bilet sau trimiterii unui colet.

In plus, site-ul https://www.atlassib.ro/ prezinta conditiile excelente de transport, adresele de plecare din diferite orase ale tarii, orele de plecare in timpul saptamanii si in week-end, dar si numerele de telefon de contact. Online clientii au posibilitatea de a-si cumpara bilete, dar si de a vedea care sunt conditiile de transport paletizat de marfa.

Cei care au nelamuriri pot apela la numarul de telefon disponibil pentru call center sau pot cauta in lista de oferte. In plus, online sunt disponibile promotii, oferte si campanii atat pentru clientii fideli, cat si pentru cei care calatoresc prima data in acest fel. tot online exista o sectiune speciala pentru cei care au trimis sau trebuie sa primeasca un colet, in care pot verifica starea in care se afla acel colet, daca este sau nu trimis catre destinatie si cand urmeaza sa ajunga.