Un magazin online potrivit pentru toti mesterii si barbatii iscusiti care doresc sa isi exerseze talentul si maiestria in efectuarea unor lucrari de reparatii si nu numai, Atelierultau.ro este locul vistual perfect de unde isi pot achizitiona scule, accesorii si echipamente. Cei care lucreaza intr-un domeniu ce presupune repararea unor produse, cei care obisnuies sa efectueze diferite lucrari la prieteni sau cunoscuti pot consulta cele mai recente oferte ale magazinului online pentru a gasi ceea ce li se potriveste.

Concret, ce pot cumpara clientii magazinului online Atelierul Tau? Scule electrice si accesorii, de la masini de gaurit si polizoare la fierastraie si slefuitoare, pana la dalti, burghie si alte accesorii. In plus, in cadrul acestui magazin virtual clientii au la dispozitie o gama variata de echipamente de iarna, spre exemplu freze de zapada, calorifere pe ulei, convectoare si lopeti pana la aparate de masura.

Cei care se ocupa mai mult de gradina si de intretinerea acesteia, au la dispozitie o intreaga gama de scule de gradina si accesorii precum si utilaje agricole si unelte, de la hidrofoare, drujbe, tocatoare de crengi si masini de maturat pana la motosape, motocultoare, greble, foarfeci si lopeti. Magazinul online pune la dispozitia clientilor si utilaje pentru constructii dar si generatoare, aparate de sudura si aparate pneumatice, scule de mana si echipamente electrice.

Cei mai pretentiosi clienti pot alege sa cumpere produsele dupa brandul pe care il reprezinta, cele mai renumite fiind Bosch, Hitachi, Raider, S’mart, Gadget, Stanley, Energo, Kipor iar lista poate continua. Comanda poate fi realizata telefonic, online, direct pe site prin crearea unui cont, dar si prin e-mail la adresa mentionata.

Comenzile sunt livrate in cel mai scurt timp posibil, in doar cateva zile lucratoare, prin curier si o data cu sosirea comenzii, soseste si garantia produsului, de un an pentru persoanele juridice si de doi ani pentru persoanele fizice. Atelierul tau este un magazin online complet si complex pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele si care prezinta o gama foarte variata de produse, unelte si accesorii menite sa aduca profit dar si fericire clientilor.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Atelierultau.ro