Astratex.ro este un magazin online bazat pe comercializarea produselor de tip lenjerie intimă pentru femei, bărbați dar și copii. Nu este un magazin românesc ci este administrat și deținut de către o companie din Cehia pe nume Astratex Ltd. Compania deține magazine online în mai multe țări din Europa precum: Bulgaria, Cehia, Austria, Ungaria, Slovacia și desigur România. Compania activeaza în online din anul 2001. Toate produsele sunt afișate pe toate site-urile și sunt în număr de peste 60.000 de produse pe stoc. Magazinul se remarcă printr-o gamă vastă de produse de tip lenjerie dar și costume de baie. În afară de oferta bogată, magazinul oferă și mai multe tipuri de mărimi. Un alt avantaj se leagă de faptul ca toate produsele sunt pe stoc. Site-ul pune la dispoziție utilizatorilor o pagină de consultanță pentru a ajuta clienții în alegerea mărimei corecte. Pagina conține sfaturi despre: înfățișare modelului, tip, formă, măsurători și rezultat. Pentru a accesa pagina pentru alegerea mărimei perfecte, click aici. Tabelul de mărimi este de asemenea afișat pe site iar pentru a găsi mărimea corectă trebuie să măsurați diferite circumferințe, în funcție de produsul dorit.

Magazinul își fidelizează clienții printr-un sistem numit „Pușculița”. La fiecare comandă efectuată, veți primi înapoi în contul dvs, suma echivalentă cu 8% din valoare comenzii. Sumă se oferă în 15 zile de la efectuarea plații și expira în 6 luni. De exemplu dacă cumperi produse în valoare de 300 lei, vi se va returna în contul dvs 50 lei. Sumele câștigate pot fi folosite pentru a reduce prețul, reducerea se aplică în coșul de cumpărături dacă selectați să folisiți suma strânsă pentru reducere. Pentru a afla mai multe informații despre acest sistem de fidelizare, accesează acestă pagină.

Comenzile mai mari de 199 lei vor beneficia de transport gratuit. În anumite perioade, magazinul oferă transport gratuit și la comenzi cu o valoare mai mică. De exemplu, uneori transportul gratuit se aplică pentru comenzile de peste 135 lei, oferta fiind limitată. Pentru comenzile ce nu depășesc 199 lei, costul de transport este de 9.99 lei achitate online și 13.99 lei pentru comenzile cu plata ramburs. Produsele sunt livrate prin compania de curierat Urgent Cargus. Durează până la 4 zile până clientul va primi coletul. Dupa ce ați comandat, veți primi prin email informațiile de livrare și numărul AWB pentru a verifica stadiul comenzii. Coletul poate fi păastrat în depozit timp de 10 zile. Comenzile executate prin firma Fan Courier au aceleași prețuri, termen de livrare și tot un termen de 10 zile în care coletul este păstrat în depozit. Dacă coletul este deteriorat, refuzați primirea sa. Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Astratex.ro