Având o activitate de 18 ani pe piața articolelor de fashion, Asos.com este un magazin online ce comercializează numeroase piese vestimentare ale unor branduri faimoase. Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, produse pentru îngrijire sau simple cadouri se regăsesc atât în categoria dedicată femeilor, cât și în categoria pentru bărbați.
Asos.com oferă o mulțime de avantaje cumpărătorilor, iar dacă ar fi să menționăm câteva, acelea ar fi: gama largă de produse, livrarea gratuită, opțiunea de Style Match prin care vi se oferă consultanță în realizarea outfit-ului dorit sau reducerea de 10% pentru studenți.

În plus, echipa din spatele magazinului online este formată din oameni dedicați, gata să vă răspundă oricând întrebărilor (prin e-mail, Facebook Messenger, Instagram sau Twitter).
Fiind mai mult decât un magazin online, Asos.com colaborează cu branduri recunoscute la nivel global pentru a crea cele mai cool colecții, la prețuri atrăgătoare. Spre exemplu, ASOS DESIGN interpretează tendințele majore, în vreme ce ASOS EDITION este conceput pentru momentele cele mai memorabile din viața dvs. Oricum ar fi, brand-urile ASOS, create de echipa de design din Londra, aduc cele mai fresh articole ce țin de îmbrăcăminte, pantofi, accesorii și cadouri.

Livrarea Standard se realizează în interval de 6-7 zile, iar pentru comenzile mai mari de 30€, transportul va fi gratuit. Pentru comenzile mai mici, se va achita o taxă suplimentară de transport de 5€. În cazul în care vreți ca livrarea să fie mai rapidă și coletul să ajungă la dvs. într-o anumită zi, va trebui să achitați un cost de 20 €.
Dacă produsul comandat nu este ceea ce vă doreați, îl veți putea returna în termen de 28 de zile de la primirea comenzii, iar returul se face prin Poșta Română. Pentru informații ce țin de produse, stoc, plăți, transport sau retur, site-ul oficial vă pune la dispoziție tot ce trebuie să știți, chiar în secțiunea Help.