Chiar dacă nu îl consumă la ora cinci după-amiază asemeni englezilor, românii tind să-l consume atât în sezonul cald, cât și în cel rece, ceaiul fiind o sursă bogată de vitamine, minerale și antioxidanți, o modalitate de prevenție și de tratare a anumitor afecțiuni. În magazinul online artaceaiului.ro, consumatorii de ceai pot găși ceaiuri, cafea, specialități și accesorii la cel mai bun preț.
Vedetele magazinului online sunt ceaiul verde pentru detoxifierea organismului, ceaiul negru ce poate înlocui cu succes cafeaua, ceaiul de fructe pentru micul-dejun, precum și ceaiul Oolong cu proprietăți benefice asupra organismului. Ceaiurile din plante, ceaiul Mate, alb, Matcha și alte specialități intră în preferințele clienților care le cunosc cu adevărat beneficiile și știu cum să le prepare astfel încât să aibă avantaje de pe urmă consumării acestora.

Tot de aici, utilizatorii online își pot cumpăra și diferite specialități, cum ar fi ceaiul Matcha, renumit prin numeroase avantaje, dar și ceaiurile în cutie cadou ce pot fi oferite cu diferite ocazii. În plus, din magazinul online se poate comanda și cafea cu arome, cafea verde, cafea de origine, precum și accesorii de preparare sau servire a ceaiului. Cele mai frumoase căni, seturi de ceainice cu ceașcă, infuzoare, filtre, cutii sau cărți despre ceai fac obiectul deliciului și curiozității consumatorilor.

După crearea unui cont, lucrurile se simplifică foarte mult în comandarea ceaiului potrivit preferințelor fiecărui client în parte. Pentru comenzi ce depășesc 95 de lei, transportul este gratuit, iar în cazul în care există nemulțumiri, politica de retur permite returnarea produselor care nu sunt conforme cu descrierile de pe site.
În magazinul ArtaCeaiului.ro, clienții găsesc tot ceea ce au nevoie pentru a-și deschide o ceainărie proprie acasă, pentru a preveni și trata anumite afecțiuni, pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și pentru a capătă un plus de energie și vitalitate pe perioada zilei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Artaceaiului.ro