Apiland.ro este un magazin online românesc ce comercializează produse și alimente naturiste. Este o companie cu capital românesc ce se află pe piață încă din anul 2002. În tot acest timp, magazinul a obținut o experiență optimă în comerțul cu produse și alimente. Colectarea și ambalarea produselor se face într-un mediu optim. Magazinul se dezvoltă pe zi ce trece iar gama de produse este în continuă creștere. Magazinul a reușit periodic să aducă produse noi precum tonicele apicole, pastură de miere și polenuri crude. Produsele magazinului de tip bio sunt certificate și recomandate de Ecoinspect și Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică Bio România. Produsele apicole prezente pe site au proprietăți terapeutice observate de-a lungul a mii de ani. Apiteramia stilumează puterea vitală, alină durerile li ajută în procesul de vindecare. Alte proprietăți ale apiterapiei se referă la întreținea sănătății. Magazinul Apiland este unul cu vechime și printre puținele firme din România certificate și autorizate de ANSVSA pentru produsele apicole. Este unicul furnizor din țara noastră ce oferă polenuri crude monoflore, miere de manuka cu mgo, laptișor de matcă pur, ginseng, apă purificată, etc.

Povestea firmei a început în anul 1995 cu domnul Ovidiu Bodea în prim plan comercializând polenul unor apicultori în cateva magazine fizice. În anul 2005 a început o adevărată colaborare cu piața de Produse Agrigole. Mai multe informații despre magazinul Apiland găsiți aici.

Livrarea produsului este una rapidă, pe data de 28.01.2018 seara, am comandat, pe 29.01.2018 a fost pus coletul din Baia Mare iar pe 30.01.2018 a ajuns lângă capitală.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Apiland.ro