In sezonul rece si nu numai anvelopele sunt la mare cautare. Teoretic, anvelopele pot fi schimbate tot timpul anului insa cu precadere inainte de caderea primelor fulgi si precipitatii pe carosabil deoarece asa prevede legislatia. Pentru a investi in cauciucuri bune pentru masina, soferii pot apela la serviciile Anvelopemag.ro si pot plasa comenzi ferme de anvelope de cea mai buna calitate.

Pe prima pagina este disponibil un motor de cautare ce include unele campuri obligatorii precum latimea, inaltimea, diametrul si marca, dar si sezonul. Astfel clienti vor gasi mult mai repede anvelopele pe care le cauta si, daca isi fac un cont online pe site le pot comanda rapid si simplu. Brandurile anvelopelor din oferta acestui magazin online sunt Continental, Debica, Dunlop, Goodyear, Hankook, Michelin, Pirelli si Bridgestone, renumite la nivel mondial.

Magazinul online a fost lansat din dorinta de a oferi proprietarilor de masini posibilitatea de a face achizitii online de anvelope si jante noi, produse de calitate la cele mai mici preturi. anvelopele se afla in stoc si sunt livrate la domiciliul clientului prin intermediul serviciilor de curierat rapid, cu o acoperire nationala.

Comanda anvelopelor se realizeaza fie telefonic, fie online adaugand produsele in cos, introducand datale de identificare si observatiile pentru comanda, alegand metoda de plata si finalizand comanda. Dupa finalizare, urmeaza pasul urmator, acela al confirmarii telefonice a comenzii de anvelope, urmand ca livrarea sa se faca in cateva zile lucratoare. Pentru minim 2 anvelope comandate, livrarea este gratuita iar comenzile de jante beneficiaza de asemenea de livrare gratuita.

Clientii magazinului online Anvelopemag au posibilitatea de a-si monta la centrele partenere anvelopele comandate, in aproape toate judetele tarii. Fiecare anvelopa beneficiaza de o garantie de 2 ani de la achizitionare iar in cazul in care produsele nu sunt conforme cu asteptarile clientilor, pot fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Cu certitudine Anvelopemag este un partener de incredere al soferilor care vor sa se stie in siguranta pe soselele din Romania si sa comande cauciucuri cu aderenta maxima la conditiile de iarna de pe carosabil.