Unul din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tina cont orice sofer inainte de a pleca cu masina la drum este sa fie echipata cu anvelopele potrivite. Magazinul online Anvelopearagrup.ro este solutia perfecta pe care o pot gasi conducatorii auto aflati in criza de timp si de optiuni pentru a-si cumpara anvelopele de iarna, de vara sau all season.

Legislatia din Romania nu mai permite soferilor sa circule iarna cu anvelope de vara. Sunt necesare anvelopele de iarna sau cele all-season. Anvelopele all season se tocesc mai repede daca sunt folosite pe tot parcursul anului si cam o data la doua sezoane trebuie inlocuite. Anvelopele de iarna, in functie de calitatea acestora pot fi schimbate chiar si o data la doi-trei ani, cu specificatia ca acestea trebuie montate inainte de venirea iernii si demontate inainte de venirea primaverii. Magazinul online Anvelopearagrup vine in sprijinul soferilor oferindu-le anvelope de buna calitate, apartinand celor mai buni producatori in domeniu, de la Good Year si Michelin la Bridgestone, Dunlop, Dbica, Belshina si Cachland, iar lista poate continua.

Comanda se da online, numai dupa ce cumparatorul a selectat modelul masinii, latimea si inaltimea precum si diametrul anvelopelor, anotimpul, indicele de viteza si de sarcina. Dupa ce toti acesti parametri sunt introdusi in mod corespunzator, se poate da comanda online. Dupa confirmarea acesteia, produsele din stoc sunt livrate in doar cateva zile lucratoare, gratuit prin intermediul serviciului de curierat rapid.

In acest magazin online sunt comercializate anvelope de vara, da iarna, all season, jante aliaj, jante tabla, conform dimensiunilor necesare fiecarui autoturism in parte. Plata poate fi efectuata fie in sistem ramburs, la sediu, prin transfer bancar, la CEC sau prin card Visa sau Mastercard. Cu certitudine achizitionarea anvelopelor nu trebuie lasata pe ultimul moment, insa chiar si asa, conducatorii auto se pot bucura de preturi decente, de produse calitative si de livrare gratuita iar in anumite perioade, chiar si de reduceri.

Achizitia anvelopelor pentru iarna, pentru vara sau all season reprezinta o investitie importanta in siguranta conducatorilor auto pe sosele si a celorlalti participanti la trafic.