Pentru a circula in conditii de maxima siguranta pe soselele din tara, soferii trebuie sa ia in calcul achizitionarea celor mai bune anvelope. Magazinul online Anvelope-discount.ro ofera tuturor celor ce cauta sa isi schimbe anvelopele fie de vara sau de iarna, posibilitatea de a le gasi la cel mai bun pret si chiar de a le plati in rate. Pe prima pagina a magazinului online este disponibil un calculator virtual in care clientii introduc date referitoare la latimea, inaltimea, sarcina, diametrul, viteza, marca masinii si sezonul pentru a gasi anvelopele de care au nevoie.

Pentru mai multa siguranta in trafic, anvelopele cumparate la discount apartin celor mai renumite companii la nivel international precum Continental, Viking, Good Year, Debica, Sava, Bridgestone, Michelin, Dunlop, Pirelli, iar lista poate continua. Sunt disponibile atat anvelope pentru masini cat si pentru motociclete si camioane, atat anvelope de vara, de iarna cat si all seasons, jante aliaj si jante otel.

Magazinul online Anvelope Discount a luat nastere din dorinta oamenilor de a imbunatati comertul online si de a crea un concept eficient pentru utilizatori. Anvelopele low budget precum si cele premium sunt vandute la un pret accesibil. Sunt sute de modele pe stoc insa in cazul in care cel pe care il cauta clientul nu mai exista pe stoc, acesta trebuie doar sa ia legatura cu unul din reprezentantii companiei care va oferi o solutie eficienta.

Acest magazin online are oferte personalizate pentru flote, pentru persoane juridice si ofera tuturor sansa de a-si echipa masina sau masinile cu anvelopele necesare chiar inainte ca sezonul rece sa isi faca simtita prezenta si pe carosabil. Tarifele de livrare sunt mici, livrarea se face in cateva zile lucratoare prin intermediul serviciilor de curierat rapid iar plata se va face atat in sistem ramburs cat si online. Cei care nu isi permit sa cumpere toate anvelopele in acelasi timp fara a face o gaura in bugetul familiei, beneficiaza aici de posibilitatea platii in rate.

In cazul in care anvelopele nu se potrivesc masinii sau prezinta urme de uzura sau defectiuni, ori nu sunt in concordanta cu asteptarile clientului, pot fi returnate sau schimbate in conditiile prevazute de lege.