Proprietarii de masini si posesorii de permis de conducere cunosc importanta anvelopelor in buna functionare a masinii. Anvelopele reprezinta una din cele mai importante componente ale masinii, fiind necesara schimbarea lor conform legislatiei actuale de doua ori pe an, primavara si iarna. Teoretic, soferii pot circula cu anvelopele de iarna tot timpul anului insa acestea se vor uza foarte repede. De asemenea, soferii pot circula cu anvelope all season si nu mai este necesar sa le schimbe decat o data la cativa ani. Magazinul online Anvelodrom.ro ofera conducatorilor auto cea mai rapida si sigura posibilitate de a-si comanda anvelopele potrivite masinii lor.

Anvelodrom este magazinul online rezultat in urma a 10 ani experienta in domeniul comertului cu anvelope, asigurand cel mai inalt nivel de servicii clienti si cele mai bune produse, apartinand unor producatori de renume pe plan national si mondial. Pe site sunt zeci, chiar sute de modele de anvelope care pot fi montate pe masini, insa numai un expert poate ajuta clientii sa aleaga modelul potrivit nevoilor masinii pe care acestia o conduc.

Reprezentantii Anvelodrom nu sunt simpli comercianti de anvelope ci parteneri si prieteni ai clientilor, oferindu-le acestora suport telefonic, garantie extinsa si reduceri pentru clientii fideli. Fiecare anvelopa comercializata vine cu o garantie extinsa de 36 de luni dar si cu un termen generos de 100 de zile de returnare. La livrare, clientul poate verifica anvelopele inainte sa le plateasca iar la 4 bucati comandate, livrarea este gratuita. Cei care comanda anvelopele astazi le primesc acasa maine, atat de serioasa este munca aceste echipe de profesionisti bine pregatiti, orientati catre client si motivati.

Pentru a comanda anvelopele de pe site-ul Anvelodrom clientii trebuie sa isi faca un cont online, sau sa foloseasca numarul de telefon ori adresa de e-mail afisate pe site. Livrarea este efectuata rapid, in maxim 48 de ore oriunde in tara prin intermediul serviciilor de curierat.    Plata se poate face ramburs, in numerar la curier, sau prin transfer bancar. Anvelopele apartin unor marci de renume international precum Good Year, Debica, Falken, Bridgestone si lista poate continua.