Animax.ro este un petshop online ce are în ofertă o gamă variată de produse. Pe site vom regăsi o mulțime de articole și produse din categorii precum hrană, recompense, culcușuri, suplimente, etc. Produsele de pe site sunt clasificate pe categorii dar și pe tipuri de animale. Avem la dispoziție articole și produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, pești și reptile.

Magazinul este dedicat în pricincipal iubitorilor de animale pentru că oferă produse de calitate dar și varietate. Este unul dintre cele mai mari magazine online de tip petshop, are în gama sa produse de la producători recunoscuți din acest domeniu. Oferta site-ului cuprinde peste 8.000 de produse pentru animalele de companie.

Magazinul Animax are de asemenea si locații fizice, primul magazin fiind creat în anul 2011. De atunci, compania a dobândit experiență și a dezvoltat gama de produse. În prezent, magazinul are 73 de locații fizice în diferite zone. Magazinele se află în diferite mall-uri din țară sau hipermarket-uri. Astfel, regăsim magazine în următoarele zone: Alexandria, Arad, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Curtea de Arges, Deva, Drobeta, Focșani, Galați, Iași, Năvodari, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Sărat, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea și Vaslui. Lista completă și detaliată a magazinelor Animax o puteți accesa pe această pagină.

Dupa comandarea produsului, el se poate ridica și din magazin. Puteți merge să ridicați produsul doar după ce ați fost înștiințat telefonic despre disponibilitatea produselor. Livrarea produselor se face de obicei în termen de 24-48 ore. Costul transportului pentru București este de 9.90 lei, dacă comandați produse de peste 49 lei, transportul este gratuit. În restul țări livrarea costă 19.90 lei iar comenzile gratuite se aplică la comenzi mai mari de 199 lei. Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile de la data primirii lor. Trebuie să informați vânzătorul despre retur, formularul de retur fiind disponibil pe site. Blogul magazinului poate fi accesat la adresa animax.ro/blog , aici veți găsi articole utile cu privire la animalele de companie, sfaturi, informații, etc.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Animax.ro