Alpha Bank Group a fost infiintata in anul 1993 pentru prima data si si-a inceput activitatea in anul 1994, functionand sub numele de Banca Bucuresti SA. Din anul 2000, aceasta banca a fost redenumita, purtand numele Alpha Bank Romania, o institutie financiara universala ce ofera o gama foarte larga de produse si servicii pe segmentul de plata dedicat persoanelor fizice si IMM-urilor. Reteaua de unitati este foarte vasta, atat in capitala, cat si in alte orase din tara. Valorile specialistilor Alpha Bank sunt foarte bine conturate, acestea bazandu-se pe siguranta, respect, optimism, pe evolutie si flexibilitate, pe autoperfectionare, pe inovatie si onestitate. Numeroasele premii si distinctii primite de-a lungul timpului au transformat aceasta banca in una din cele mai cunoscute si apreciate institutii financiare din tara.

Pe site-ul Alphabank.ro, clientii au numeroase posibilitati si oportunitati. Spre exemplu, acestia pot participa la licitatii active, pot transmite oferte pentru locuinte, terenuri si alte bunuri de mare valoare, pot sa afle care este cea mai apropiata agentie sau ATM din localitatea in care se afla, pot sa isi verifice economiile, sa isi gestioneze veniturile si sa faca tranzactii rapide de bani, sa alimenteze un alt cont, sa plateasca facturi, totul cu o simpla apasare de buton si autentificare.

Cei care doresc sa isi deschida un cont, sa isi faca un card nou, sa economiseasca, sa ia un credit sau sa ia un imprumut mai semnificativ pentru companie, pot sa obtina aceste servicii si bunuri completand un formular online si asteptand raspunsul specialistilor. Fiecare tip de credit in parte este explicat, detaliat, clientii primesc informare 24/7 si mesaje personalizate, online sunt disponibile si asigurarile de locuinta in conditii avantajoase, in pachete complete, iar schimburile valutare sunt posibile in conditii foarte avantajoase, atat servicii standarde, cat si personalizate.

Alpha Bank ofera online si informatii utile clientilor interesati, de la tarife si comisioane, pana la dobanzi, conditii generale de afaceri si indici de referinta, dar si documente necesare pentru deschiderea unui cont, a unui card, pentru obtinerea unui credit. Cu un istoric vast si numeroase premii obtinute, Alpha Bank isi incanta clientii cu oferte de creditare si economisire foarte bune.