Siguranța și starea de bine a animalului de companie este de cele mai multe ori foarte importantă pentru stăpânul care încearcă să îi asigure condițiile de hrănire și îngrijire potrivite. Așadar, în afară de dragostea pe care i-o acordă stăpânul, în afară de vizitele obligatorii la veterinar, acesta îi poate asigura prietenului necuvântător și o hrană și îngrijire adecvată cu produsele Allpetshop.ro. Aici sunt importante toate tipurile de animale de companie, atât câini și pisici, cât și pești, reptile, rozătoare sau păsări.

Cei care dețin acasă un prieten cățeluș pot comanda dintr-o gamă variată de jucării, accesorii, hrană umedă și uscată, recompense, produse de igienă și îngrijire, pe când persoanele care dețin o pisicuță pot alege hrană umedă sau uscată, snacksuri și recompense, accesorii, litiere și nisip, precum și jucării potrivite acestora. Rozătoarele sunt animale de companie preferate în familiile cu copii, însă și acestea au nevoie de hrană, accesorii și produse de igienă, cuști, castroane, lucernă, fân, morcovi și așa mai departe. Pentru iubitorii de pești, magazinul online Allpetshop oferă acvarii, bazine, boluri, decoruri, filtre, încălzitoare, dar și hrană și produse de igienă. Deținătorii de păsări de casă pot opta pentru hrană adecvată, cuiburi, colivii, suplimente sau produse de igienă.

În loc să se deplaseze până la petshopul din localitate, clienții au acum posibilitatea de a comanda online tot ceea ce au nevoie, în condiții de deplină siguranță. Este necesară crearea unui cont online, după care plasarea comenzii este un lucru extrem de simplu, iar livrarea nu durează decât câteva zile lucrătoare, maxim 48 de ore de la lansarea comenzii în limita stocului disponibil. În București, livrarea nu durează mai mult de 24 de ore și este gratuită. În restul localităților, se percepe o taxă unică de livrare. AllPetShop comercializează o gamă foarte variată de produse, aparținând unor mărci producătoare de renume național și internațional precum Purina, Royal Canin, Acana, Chappi, Darling și Petkult. Toate produsele sunt destinate animalelor de companie, adaptate nevoilor nutriționale, în funcție de rasa, vârsta sau nevoile speciale dietetice sau de sănătate. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 10 zile, ulterior rambursându-se suma în termen de 30 de zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Allpetshop.ro