Comandarea unei rochii din mediul online poate suna a optiune curajoasa pentru unele doamne si domnisoare care stiu cat de dificila este gasirea rochiei perfecte chiar si in magazine, unde pot sa probeze diferite modele cu croieli distincte, care se pliaza pe corpul lor. Din fericire, doamnele si domnisoarele au posibilitatea de a-si comanda acum richii si fuste de cea mai buna calitate, in tendintele anotimpului si anului, direct din mediul online, din magazinul alidafashion.com. Alidafashion pune accent pe preferintele femeilor si pe dorinta lor de a arata bine si de a se face remarcate intr-un mod placut oriunde s-ar afla. Asadar, colectiile de rochii, fuste si accesorii sunt menite sa le evidentieze feminitatea si calitatile fizice si sa le ascunda unele mici defecte. Gratie hartei de marimi realizata in detaliu, doamnele si domnisoarele isi pot comanda cu incredere produsul care le-a captat atentia pe site, deoarece cu masuratorile potrivite, acestea se vor potrivi cu siguranta.

Gama de marimi pentru rochii si fuste este foarte variata, intre marimile 36 si 50, asadar, si pentru femeile slabute, dar si pentru cele mai  plinute, iar paleta de culori este foarte bogata, atat pentru femeile mai conservatoare, care poarta numai culori clasice, inchise sau foarte deschise, cat si pentru femeile mai indraznete, care poarte culori cu un puternic impact vizual.

Pentru a comanda o rochie sau o fusta din magazinul online, clientele trebuie sa isi faca un cont online, sa introduca rochia preferata in cosul virtual, sa confirme cumparaturile si sa astepte livrarea. Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp  posibil, de maxim 5 zile lucratoare. Plata se face in sistem ramburs, la sosirea coletului. In cazul in care o rochie sau o fusta nu ii vine bine cumparatoarei, aceasta poate fi returnata in termen de 14 zile calendaristice de la sosirea coletului. Exista si posibilitatea unui schimb de produse, dar si de primire a unui voucher cu contravaloarea produsului achitat, valabil pe o perioada nedeterminata, ce poate fi folosit la o comanda ulterioara.

Oferta de rochii si fuste din magazinul online alidafashion.com este completata de oferta de accesorii si bijuterii care se potrivesc acestora.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Alidafashion.com