Atmosfera din casa sau din apartament este foarte importanta pentru locatari. Fie vara, fie iarna, aerul trebuie sa fie curat, purificat, sa nu fie imbacsit de praf, incarcat de apa sau prea uscat. Vara, valorile temperaturii din casa nu trebuie sa le depaseasca pe cele de afara iar iarna temperatura din casa nu trebuie sa concureze cu cea din exterior. Pentru ca oamenii sa fie multumiti de felul in care se simte atmosfera in casa, trebuie sa intre in magazinul online Aleroma.ro si sa isi aleaga unul din produsele special create in acest sens.

Compania Aleroma are sediul in Bucuresti si comercializeaza o gama foarte variata de centrale termice, electrice, pe lemne, boilere, calorifere, hidrofoare, pompe de circulatie, panouri solare, convectoare electrice, materiale de instalatii si lista poate continua. Cu o lunga experienta pe piata din Romania, reprezentantii Aleroma stiu ca pentru a-si pastra clientii trebuie sa ofere servicii prompte si bazate pe respect reciproc, sa ofere produse de cea mai inalta calitate, ceritificate.

Produsele din magazinul online apartin celor mai improtante companii la nivel international precum Viessmann, Immergas, Ariston, Purmo, Wilo, Ecowater, Ferroli sau Tesy si lista poate continua. Asadar, pentru clientii care sunt in cautarea unei solutii de incalzire, exista centrale termice, solutii de incalzire electrica, incalzitoare pe gaz, sisteme de incalzire in pardoseala aeroterme cu agent termic, seminee si chiar calorifere si radiatoare.

Pentru cei care vara vor sa se intoarca intr-o oaza de racoare acasa de la serviciu si nu intr-un cuptor, exista o gama varata de sisteme de aer conditionat in acest magazin online. Totodata, sunt disponibile si contoare de apa, surse UPS, rezervoare WC, baterii sanitare si ventilconvectoare. Dupa ce produsul este comandat telefonic sau online prin crearea unui cont de utilizator, in cateva zile lucratoare acesta este trimis la domiciliul clientului prin serviciul de curierat rapid.

In cazul in care clientii nu isi permit plata cash a produselor, magazinul online Aleroma le ofera posibilitatea de a cumpara in rate fara dobanda, avand garantia ca vor putea sa se foloseasca de sisteme chiar daca nu isi permit sa le cumpere din economii.