Magazinul online Airsoftieftin.ro reprezinta compania cu acelasi nume din Bucuresti, infiintata in anul 2011 si cu un istoric foarte bogat. Acest magazin este considerat a fi cel mai mare showroom din Romania, care se adreseaza atat pasionatilor de Airsoft cat si incepatorilor, care ofera garantie si asistenta tehnica pentru toate produsele si care se pliaza si se adapteaza cerintelor pietei de airsoft. Reprezentantii companiei stau la dispozitia clientilor pentru a le oferi acestora cele mai bune informatii si sfaturi.

Pentru a cumpara produse airsoft oamenii nu au nevoie de permis de port arma, pentru ca acestea sunt destinate agrementului si nu trebuie folosite in alte scopuri. Comenzile sunt livrate la domiciliul clientului prin intermediul serviciilor de curierat rapid in maxim 24 de ore de la confirmare. Comenzile a caror valoare depaseste 200 de lei beneficiaza de transport gratuit.

Pentru a plasa o comanda, exista trei modalitati eficiente si foarte simple de a face acest lucru. Clientii pot comanda un produs telefonic la numarul inscris pe site, pe e-mail la adresa inscrisa pe site in care vor specifica produsul dorit, numele, adresa de livrare si numarul de telefon de contact dar si online adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si urmand pasii. Pentru aceasta ultima modalitate, este necesara inscrierea si autentificarea pe site.

Expertii echipei stau la dispozitia clientilor oferindu-le cele mai utile informatii si sfaturi, se ingrijesc ca fiecare produs comandat sa fie insotit de factura si de garantie reala si produsele sa ajunga in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp la destinatie.

Pentru a comanda pistoale cu functionare manuala, pe CO2, AEP sau pe Green Grass, pusti cu armare manuala sau pusti electrice automate ori pusti pe baza de CO2 si diferite alte accesorii, clientii nu mai trebuie sa se deplaseze in magazine de specialitate ci este de ajuns sa dea click de cateva ori pe site-ul Airsoftieftin si sa isi comande ceea ce le este necesar pentru partide reusite de distractie cu prietenii, rudele, colegii sau cunoscutii.