Magazinul online Agromau.ro comercializeaza masini si utilaje agricole, piese si accesorii pentru numeroase aplicatii din domeniul agricol. Agricultura este inca una din ocupatiile principale ale romanilor, numai ca acum pamantul nu se mai lucreaza cu mainile goale si unelte rudimentare, ci cu dispozitive moderne. Aceste dispozitive se mentin la nivelul asteptarilor clientilor si le ofera acestora siguranta ca lucreaza pamantul in mod corect cu minim de efort. Din acest magazin online clientii pot cumpara motosape, motocultoare, ATV-uri, pompe, freze, hidrofoare si lista poate continua.

Agromau este locatia online unde sunt comerializate cele mai bune produse apartinand celor mai renumite firme in domeniu precum DAC, Honda, IKRA, Husqvarna, Viking Austria, Ruris, ia lista poate continua. Acest lucru confera cumparatorilor siguranta ca au facut alegerea potrivita. Cum pot cumpara clientii produsele potrivite pentru o utilizare usoara, prietenoasa in domeniul agriculturii? Este suficient sa intre pe site, sa scrie in casuta de cautare numele produsului dorit sau sa caute pe categorii de produse, sa adauge in cos produsul sau produsele, sa plaseze comanda ferma si sa o confirme telefonic.

Este necesara completarea campurilor indicate pentru facturare si datele de livrare, selectarea metode de plata si alegerea metodei de livrare. Produsele se pot ridica din showroom sau pot fi livrate acasa prin intermediul serviciilor de curierat rapid. In cazul in care clientul nu este multumit de produsul primit din varii motive, acesta il poate returna conform legii in maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Agromau este un fel de mall al agricultorilor, unde pot gasi unelte si utilaje pentru agricultura cu o garantie extinsa, unde pot beneficia de consultanta gratuita si pot plati in rate la ERB. Cu alte cuvinte, si agricultorii trebuie sa tina pasul cu tehnologia si sa comande produsele si uneltele care le sunt de folos din mediul online.