Aparatele de aer condiționat sunt din ce în ce un „must have” al zilelor noastre. Vara toridă și toamna blândă permit folosirea aparatului de aer condiționat atât pe aer rece, cât și pe aer cald pentru menținerea unei temperaturi constante în locuință. Aparatele de aer condiționat sunt ideale pentru cei ce locuiesc la casă, la bloc sau pentru reprezentanții companiilor care au nevoie de asemenea aparate pentru sediile lor. Magazinul online aer-condiționat.ro oferă clienților posibilitatea de a comanda și de a primi aparate de aer condiționat direct la ușă, în mod rapid și gratuit, în toată țara. De la aparatele de aer condiționat de 9000 btu pentru suprafețele de 15 mp (ce includ birourile mici și dormitoarele), de la aparatele de 12000 btu pentru suprafețele de 25 mp (precum birourile medii sau bucătăriile), până la aparatele de 18000 btu pentru suprafețe de 50 mp, magazinul online Aer-condiționat.ro are o oferta foarte bogată și variată în acest sens.

Aparatele de aer condiționat cu instalare express aparțin unor producători de renume precum GREE, LG, YORK, Daikin sau FUJITSU, recunoscute și apreciate la nivel național și internațional. În cel mai bun caz, instalarea aparatului de aer condiționat se va face a două zi după plasarea comenzii, fără costuri ascunse sau taxe suplimentare. Profesioniștii își lasă clienții bucuroși și satisfăcuți, dar fac și curățenie la locul în care au montat aparatul de aer condiționat. Produsele și serviciile acestei companii se adresează deopotrivă persoanelor fizice sau juridice, iar pe site sunt disponibile informații noi și concrete în domeniu, în articole bine definite despre tehnologia Inverter, despre criteriile de alegere a unui aparat de aer condiționat, despre siguranța pe care o oferă acesta și beneficiile sale.

Instalarea are loc în cel mai scurt timp de către frigotehniști cu experiență, service-ul aparatelor de aer condiționat fiind gratuit în perioada de garanție (chiar și așa, foarte rar se întâmplă că unul din clienți să aibă nevoie de intervenție specializată). În magazinul online de aparate de aer condiționat, clienții se vor bucura de toată atenția specialiștilor și de sprijinul lor pe toată durata montării. Anumite aparate beneficiază de transport gratuit.
Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa, iar garanția produselor este de 2 ani.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Aer-conditionat.ro