Adona.ro este un magazin online de accesorii, aparut in anul 2014, format dintr-o gama variata de produse de calitate la cele mai accesibile preturi de pe piata. Puteti achizitiona produse pentru propria garderoba sau oferindu-le cadouri persoanelor dragi. Cu ajutorul categoriei “Idei cadouri” puteti alege dintr-o selectie de produse potrivite, cadouri pentru femei si cadouri pentru barbati, acestea ajungand la dvs, in ambalajul original care are un aspect placut, din punct de vedere estetic.

Daca sunteti o persoana care face parte dintr-o corporatie, puteti opta pentru “Oferte de cadouri corporate”. Termenul precizat intre ghilimele de rigoare, a luat nastere ca raspuns al cererilor din partea firmelor si institutiilor care au pasit pragul magazinului online, Adona. Ofertele sunt ideale pentru realizarea de relatii afabile cu partenerii, colaboratorii, colegii sau angajatii, sau pentru a marca o sarbatoare, eveniment, aniversare. Formularul de solicitare pentru o oferta de cadouri corporate personalizata il gasiti pe aceasta pagina, pe care, daca il folositi, beneficiati de produsele potrivite la cele mai bune preturi, in cel mai scurt timp si intr-o prezentare exceptionala.

Produsele de pe magazin, sunt actualizate saptamanal, cu ajutorul furnizorilor din Europa (Marea Britanie, Polonia si Italia), cu care colaboreaza de multa vreme. Multe modele sunt in exclusivitate si nu se gasesc in mediul online din Romania. Lunar, magazinul ofera promotii si reduceri pentru produsele afisate, acestea puntand fi vizibile, atat in descriere, in cosul de cumparaturi, cat si pe factura.

Va recomandam sa nu ratati urmatoarele:
-pe pagina de Facebook oficiala, gasiti rubrica Recenzii unde puteti adauga si citi recenziile lasate de actualii clienti.
-pe pagina de Facebook oficiala, gasiti rubrica Comunitate unde puteti adauga poze plus o mica descriere, dar si sa vizualizati postari ale clientilor (poze cu produse achizitionate si/sau descriere)
-pe pagina Testimoniale.html de pe magazinul oficial puteti adauga si citi recenzii

Politica de retur. Daca doriti sa returnati un produs sau mai multe catre Adona, indiferent de motiv sau cauza, trebuie retineti procedurile specificate mai jos si abia apoi sa trimiteti produsul/produsele.

 • Important de retinut este ca:
  -produsul sau produsele la care doriti sa renuntati nu trebuie sa prezinte semne de uzura
  -produsul nu va fi deteriorat si nu va avea accesorii lipsa (bretele, s.m.a.d.)
  -instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile de la momentul primirii coletului printr-un e-mail la adresa retur@adona.ro, care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul pe care doriti sa-l returnati
  -atunci cand returnati produsele trebuie sa va asigurati ca ambalajul in care le-ati pus nu permite deteriorarea lor pe durata transportului
  -coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura vor fi refuzate
  -returul se face numai cu factura primita
  -dupa confirmarea de primire a solicitarii dvs, puteti returna produsul exclusiv prin curier rapid, cu ramburs 0 lei, cu mentiunea ca pe colet sa fie scris numele pe care s-a plasat comanda
  formularul de retragere este doar un model si nu este obligatoriu
  -in termen de 15 zile calendaristice de la primirea coletului care contine produsul returnat, firma Adona, va va inapoia contravaloarea comenzii prin comunicarea de catre dvs. a unui cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata
  -pentru retur, singurul cost pe care il veti suporta va fi costul de transport al coletului catre sediu, fara a exista alte taxe suplimentare
  -aveti obligatia legala de a avea grija de produs/produse cat timp se afla in posesia dvs.
  -exista posibilitatea de a schimba produsul pe care il returnati cu altul

Politica de livrare. Livrarea produselor se face gratuit prin firma de curierat Rapid Bookurier, doar pe teritoriul Romaniei, in orice localitate. Coletul va ajunge la adresa stabilita in 24-48 de ore, in zilele lucratoare, intre intervalele orare: Bucuresti 09-17, oriunde in tara 10-19.

Oferte promotionale: cadou surpriza la orice geanta comandata, cadou surpriza la orice rucsac comandat.

Mai jos aveți dreptul să votați și să vă scrieți experiențele pe care le-ați întâmpinat cu produsele, cât și îndrumări referitoare la cum ar putea să se îmbunătățească serviciile magainului în viitorul apropiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Adona.ro