Lansarea magazinului online aboutyou.ro a avut loc în octombrie 2019 și, spre deosebire de celelalte magazine din acest domeniu, aboutyou.ro se face remarcat prin faptul că indiferent de stilul tău (casual, elegant, rock, sportiv sau boem ), poți găsi inspirație si produsul potrivit pentru următorul outfit.
După cum îi spune numele, magazinul caută să vă prioritizeze pe dvs., să vă ajute să vă găsiți și exprimați prin propriul stil. Pentru acest lucru, puteți conta pe aplicația lor pentru a urmări cele mai noi tendințe în modă și pentru a fi mereu informat. Pe magazinul online regăsim peste 1200 de branduri și peste 250.000 de produse.
Gama de produse este cuprinzătoare, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii; aveți la dispoziție îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sau articole sportive. De altfel, puteți găsi numeroase articole fashion de la branduri precum Mango, ONLY, Vero Moda, Tamaris sau Steve Madden.
Fiind recent lansat, magazinul online aboutyou.ro vă oferă 30% discount de bun venit.
Plasarea unei comenzi se face cu ușurință, doar adăugând produsele dorite în coșul de cumpărături, selectând opțiunile dorite (ce țin de plată și transport), atașând câteva date de contact și ulterior, așteptând curierul.

Dintre beneficiile de care vă puteți bucura, amintim transportul și returul gratuite, livrarea rapidă (între 3-5 zile lucrătoare), existența unor vouchere și carduri cadou. Magazinul se remarcă prin livrare și retur gratuite dar cel mai important este termenul de retur de 100 de zile.
Modalitățile de plată sunt: plata ramburs, prin card Visa, MasterCard sau prin PayU.
Prin abonarea la newsletter, puteți descoperi când apar noi reduceri și veți mereu informat cu privire la trendurile actuale sau la ținutele pline de inspirație. Lansarea magazinului în România a fost pe data 2 octombrie 2019. Magazinul a beneficiat de o publicitate ridicată din partea marilor publicații de media, vloggeri sau vedete. Magazinul online mai activează și în țări precum: Germania, Austria, Elveția, Olanda, Polonia, Cehia, Belgia, Slovacia și Ungaria.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe AboutYou.ro