Iubitorii de animale se vor bucura sa afle ca exista un magazin online, Abc-zoo.ro de unde isi pot achizitiona hrana si accesorii necesare pentru cresterea animalelor, caini si pisici, pesti si papagali, rozatoare si alte animale de companie, precum si echipamente pentru iazuri si terarii. Pentru ca iubitorii de animale sa nu mai piarda timpul prin magazinele pet-shop, pentru a nu colinda tot orasul in cautarea celor mai bune oferte disponibile in acest sens, pot comanda direct din magazinul online Abc-zoo ce le este necesar animalutelor de companie pentru a creste si a se dezvolta frumos.

De la hrana pentru caini si pisici uscata si umeda pana la hrana pentru papagali si rozatoare, de la accesorii pentru amenajarea iazurilor si terariilor pentru acvaristica si teraristica, toate ofertele sunt disponibile clientilor care pun mare accent pe sanatatea si pe igiena animalutelor de companie. Aceste produse apartin celor mai renumite companii la nivel national si international precum Agros, Arcadia, Avicentra, Bayer, Canvit, Felix, Brit, Petsafe si lista poate continua.

Ofertele cu discount sunt disponibile periodic, cu reduceri de 10 pana la 40% la toate produsele. De la usi pentru caini si pisici pana la decoruri pentru acvariu, de la cutii de mancare umeda pana la pachete valoroase de hrana uscata, de la custi pana la accesorii de periere a blanii, toate pot fi comandate online.

Concret, ce pot face iubitorii de animale pentru a plasa o comanda pe acest site? Acestia trebuie sa acceseze site-ul Abc-zoo, sa isi creeze un cont online, sa introduca produsele in cosul virtual, sa finalizeze si sa confirme comanda si sa astepte livrarea la domiciliu.

Produsele sunt livrate rapid la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid, plata se va face in sistem ramburs sau online si atat clientii cat si animalutele de companie sunt multumiti si fericiti de alegerea facuta. Abc-zoo este partenerul perfect pentru cresterea in siguranta a animalelor de companie, pentru ingrijirea acestora si asigurarea tuturor conditiilor necesare unei dezvoltari armonioase.

Pentru a asigura animalelor de companie un mediu placut, hrana adecvata si accesoriile necesare, clientii pet-shop-ului online sunt invitati sa isi umple cosul de cumparaturi ori de cate ori este necesar.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Abc-zoo.ro