9695.ro este un serviciu de asistență rutieră în Europa. Mai pe scurt, dacă ați ramas cu mașina în pană sau o altă problemă tehnică, serviciul vine în ajutorul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să apelați numerele de telefon 021 9695 sau 004021 212 9695 iar în scurt timp o echipa 9695 va sosi. Pentru a beneficia de acest serviciu aveți nevoie de un card 9695. Site-ul pune la dispoziție mai multe tipuri de card, diferențiate prin card de vacanță și card anual. La cardurile de vacanță avem trei tipuri: standard, extra și premium. Cardul standard acoperă doar România, în timp ce extra și premium acoperă atât România cât și Europa. Cardurile anuale sunt ceva mai scumpe dar valabilitatea lor este de 1 an, cardurile de vancață având în schimb o valabilitate de 15 zile. La categoria carduri anuale avem tot 3 tipuri de carduri: bronze, silver și gold. Primul card acoperă doar țara noastră în timp ce silver și gold acopera Romania și Europa.

Prețurile cardurilor diferă și de vechimea automobilului, la cele cu o vechime de pâna la 10 ani, cardurile sunt mai ieftine. Pentru informații detaliate cu privire la carduri, acoperire, prețuri, beneficii de bază și beneficii suplimentare, puteți accesa această pagină.

Un card 9695 este ajutorul dvs în cazul unui eveniment nefericit precum: defecțiuni tehnice, evenimente rutiere, furtul autovehicului, lipsa combustibilului, lipsă chei, pană de cauciuc, etc. La alegere aveți servicii suplimentare precum: serviciul taxi, serviciul transport, serviciul cazare și serviciul înlocuirea autovehiculului. De asemenea, aveți la dispoziție și un serviciu de consultare și informare, 9695 vă poate informa cu privire la data expirării pentru ITP, RCA, Casco sau Rovignetă.

9695.ro pune la dispoziție clienților și un program de fidelizare, pentru anumiți clienți recomandați, veți primi vouchere. De exemplu pentru 3 clienți recomandați veți primii un voucher de 10% reducere iar pentru 10 clienți recomandati, un voucher de 30% reducere. Clienții recomandați trebuie să noteze în câmpul observații seria cardului dvs. Blog-ul site-ului poate fi accesat la adresa blog.9695.ro.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe 9695.ro