Magazinul online 4fstore.ro ofera clientilor imbracaminte si accesorii pentru practicarea unui sport sau pentru a face fata cu brio provocarilor unei vieti active. Compania pune accent pe calitate, tehnologie si materiale la moda, dar si pe un design modern, contemporan. De mai bine de 12 ani compania ii sustine atat pe profesionisti cat si pe amatori sa isi duca la bun sfarsit misiunile, sa practice diferite sporturi, sa alerge, sa practice ciclism, schi, tenis, fotbal sau fitness. Acest magazin online nu numai ca ofera solutii vestimentare ideale ci si promoveaza un stil de viata activ si sanatos si motiveaza oamenii sa isi depaseasca limitele si sa depuna foarte mult efort pentru a ajunge acolo unde trebuie.

Aceasta companie este multinationala, prezenta in majoritatea tarilor europene, avand o retea dezvoltata si foarte bine pusa la punct. Magazinul online de produse sportive si turistice vinde clientilor sai geci sport, bluze sport, treninguri, polare, tricouri, imbracaminte destinata practicarii unui sport sau trekking. De asemenea, sunt disponibile articole vestimentare de sport softshell, imbracaminte pentru ciclisti, rucsacuri, lenjerie de corp sport si alte accesorii pentru calatorii.

Comanda poate fi depusa in urma crearii unui cont online in acest magazin, alegerii produselor, depunerea lor in cosul virtual, finalizarea si in cele din urma confirmarea, etape urmate de livrare. Este foarte important in cadul acestui pas sa fie aleasa si marimea produsului comandat, conform tabelului inscris pe site.

Plata poate fi efectuata in avans cu eCard sau in sistem ramburs, cu plata la livrare. Clientii care au achizitionat marfa din mediul online au dreptul de a renunta la comanda primita in timp de 14 zile fara a spcifica cauza pentru care iau o astfel de decizie. Acestia vor primi banii inapoi garantat si vor avea ocazia sa schimbe cu altele sau cu acelasi articol vestimentar comandat, in alta marime.

Asadar, cei care cauta adrenalina, drumetii, cei care se incanta mereu sa plece la drum, indiferent de conditiile meteo sau de dificultatea traseului, au oportunitatea de a comanda online produsele vestimentare potrivite.