Unul din cele mai cunoscute magazine online pentru persoanele care fac un scop in sine din a arata bine si a se mentine in forma este https://www.4fit.ro/. Aici clientii vor gasi produsele de care au nevoie pentru a avea un corp frumos modelat. Pentru ca nu este suficient ca oamenii sa mearga la sala si sa isi lucreze muschii, alimentatia si suplimentele pe care acestia le iau au un rol foarte important in viata lor. Din pacate, nu toate suplimentele nutritive care se gasesc pe piata sunt si bune pentru consum, unele aducand mai multe prejudicii starii de sanatate acestora decat beneficii. In acest magazin online foarte bine structurat, clientii se vor bucura sa gaseasca produsele de care au nevoie la cel mai bun raport calitate-pret. Acestia beneficiaza de consiliere gratuita din partea personalului specializat in acest sens, pentru gasirea celor mai bune variante prin care pot contribui la modelarea corpului lor. Ofertele magazinului online includ suplimente pe baza de proteine, aminoacizi, proteine pre-antrenament, dar si produse de refacere, produse pe baza de creatina, L-arginina, oxid nitric, precum si stimulatoare hormonale, afrodisiace, vitamine si minerale, energizante si produse pentru slabire.

Oferta magazinului 4Fit nu se limiteaza numai la suplimentele nutritive, ci includ si accesorii pentru cei care practica sport, precum echipament sportiv, maieuri, tricouri, shakere si accesorii de la cei mai renumiti producatori de renume mondial, precum All Nutrition, Chiba, MEX, Mutant, Olimp Nutrition, Gold Nutrition, Dorian Yates, iar lista poate continua. Preturile produselor sunt destul de mici, accesibile sportivilor care de altfel ar plati oricat numai sa arate si sa se simta bine in pielea lor.

Pe site este disponibila o mare diversitate de cantitati, arome si branduri, iar clientii care comanda produse a caror valoare depasete 300 de lei, vor primi comanda gratuit la domiciliu. Pentru a plasa o comanda ferma pe site, este suficient ca potentialii clienti sa isi faca un cont online, sa se autentifice si sa aleaga produsele potrivite corpului lor, pe care sa le introduca in cosul virtual. Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid.