Produsele comercializate de 3Pitici.ro sunt produse 100% originale, noi, ce contin garanția producătorului și sunt fabricate conform standardelor UE. Pe site găsiți secțiunea Ghid de cumpărături, unde aveți toate informațiile despre cum să alegeți corect scaunul auto, pătuțul bebelușului, jucăriile pentru bebeluși, căruciorul, umidificatorul, scaunul de masă sau chiar bicicleta potrivită pentru copil.
Magazinul online 3Pitici.ro a introdus afișarea în timp real a stocurilor, ceea ce asigură ușurință și transparență efectuării unei comenzi. În plus, dacă vă veți abona la newsletter, veți putea fi la curent cu ofertele magazinului.
De asemenea, vă puteți bucura de puncte de fidelitate pentru fiecare comandă efectuată la 3Pitici. Punctele se acordă calculând 2,50% din valoarea finală a comenzii. Acestea pot fi folosite pentru a achita parțial sau total valoarea unei comenzi. Valoarea unui punct este de 1 leu, prin urmare, pentru fiecare 40 de lei comandați, veți primi 1 punct de fidelitate. Odată ce ați strâns puncte de fidelitate, ele vor apărea automat în coșul dvs. de cumpărături. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient să completați numărul de puncte pe care doriți să le utilizați și să apăsați butonul „Folosește punctele”.
În cazul în care vă doriți un anumit produs și nu l-ați întâlnit în ofertă, puteți să vă trimiteți cererea prin formularul de contact, iar membrii echipei 3Pitici.ro vor căuta produsul la prețul cel mai convenabil pentru dvs.
Produsele achiziționate de pe 3Pitici.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice fără penalizări și fără invocarea vreunui motiv de la data intrării in posesie a acestora. 
Avantajos este că, returnarea produselor este gratuită și se face pe cheltuiala Trei Pitici Online S.R.L, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Suma restituită, dar și condițiile de returnare includ cheltuielile de transport.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe 3pitici.ro