Siguranta personala dar si la locul de munca este foarte importanta in ziua de azi, intr-o societate in care furturile, infractiunile sunt la ordinea zilei si oamenii certati cu legea nu au limita in actiunile lor. Magazinul online 1cctv.ro este alegerea potrivita a oamenilor care pun accent pe siguranta si pe un trai decent si linistit. Din cadrul acestui magazin clientii pot cumpara camere si sisteme de supraveghere, de alarma, videointerfoane, sisteme antiincendiu, hard disk-uri, sisteme de control acces si chiar monitoare, laptopuri, memorii, imprimante, telefoane.

Cu alte cuvinte, magazinul 1cctv este complet dotat cu tot ceea ce ii este necesar unei persoane fizice sau chiar persoanelor juridice pentru a se simti in deplina siguranta si confort. Magazinul din spatele site-ului poarta denumirea Net Trading SRL si are o experienta de peste 21 de ani pe piata din Romania. De peste 5 ani s-a lansat si acest site pentru clientii care isi petrec foarte mult timp in realitatea virtuala, fac cumparaturi si cauta mijloacele necesare unui trai lipsit de griji, cel putin in ceea ce priveste infractiunile.

Magazinul 1cctv nu este doar un simplu magazin ci un site unde clientii au parte de o experienta unica de cumparaturi. Nu este nevoie decat de parcurgerea catorva pasi extrem de simpli pentru ca reprezentantii companiei sa expedieze in cel mai scurt timp posibil produsele. Cu o oferta foarte buna la produsele noi si moderne, de la sisteme de alarma si videointerfoane pana la UPS si camere de supraveghere, imprimante si televizoare, proiectoare si memorii flash, de la camere video pana la GPS auto si invertoare, toate sunt disponibile la doar un click distanta. In plus, exista si o gama variata de produse resigilate dar si produse noi de cea mai buna calitate. Noutatile sunt prezentate pe o pagina separata, iar cele mai vandute produse sunt si cele dupa care se ghideaza clientii.