Notele de parfum se pot identifica în funcție de timpul trecut după aplicarea parfumului. Notele de vârf sunt prima impresie, sunt cele pe care le puteți mirosi imediat după ce parfumul atinge pielea pentru prima dată. Odată ce acest miros inițial se estompează, intră notele de mijloc pentru a forma esența parfumului și notele de bază pentru a oferi persistență. Cele mai comune note de bază includ lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, patchouli sau mosc, aceste arome fiind, adesea, cele mai bogate, netede și de lungă durată dintre toate celelalte.
Parfumeria online 12Note.ro oferă, încă din 2019, o gamă variată de parfumuri arăbești și o experiență plăcută și sigură de cumpărare.
Modalitățile de plată sunt diverse, astfel că, puteți achita comanda la sediu, ramburs la primire, online cu ordin de plată sau card bancar și chiar în rate.
Prețurile atractive și accesibile, promoțiile periodice, livrarea rapidă, returul în 14 zile, asistența telefonică sau prin intermediul rețelelor de Social Media, toate acestea sunt beneficiile de care se bucură clienții magazinului 12Note.ro.