Magazinul online 1001cosmetice.ro oferă o gamă variată de produse dedicate îngrijirii personale, machiajului, întreținerii și curățeniei sau igienei orale, la prețuri mici și accesibile.
Veți găsi pe lângă aceste produse, atenția și respectul pe care echipa din spatele magazinului online vi le pun la dispoziție de fiecare dată. 1001cosmetice.ro este o afacere, alimentată de multă pasiune, muncă și dorința de a oferi produse cosmetice de cea mai bună calitate, la prețuri excepționale. 1001cosmetice.ro este un magazin online, iar achiziționarea oricărui produs se face prin intermediul comenzii direct pe website. Produsele pe care magazinul le pune la dispoziție, au prețuri foarte bune, obținute în urma unor colaborări de durată cu furnizori responsabili și serioși. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, vă sugerăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.
În plus, dacă aveți cont de utilizator veți beneficia automat de Programul de FIDELITATE, prin care veți acumula credite, pe care le puteți folosi la achitarea parțială sau totală a comenzii viitoare.

În ceea ce privește dreptul de retur, clientul are dreptul de a restitui produsul în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Toate costurile de retur sunt suportate integral de către client, excepție făcând numai articolele care s-au livrat eronat (în acest caz toate cheltuielile fiind suportate de vânzător). De asemenea, returul trebuie însoțit de factura de primire.
Comenzile plasate după ora 16:00 vor fi procesate în următoarea zi, iar cele plasate vineri după-amiaza vor efectua comanda la începutul săptămânii. Pentru comenzi mai mari de 120 lei, livrarea va fi gratuită prin Poșta Română, iar pentru comenzi mai mari de 220 lei, transportul va fi gratuit prin firma de curierat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe 1001cosmetice.ro