Compania Sony, de provenienta japoneza, isi deschide si in Romania portile persoanelor interesate care cauta produse de inalta calitate, produse noi si care folosesc tehnologie de ultima generatie, echipamente video, de comunicatii, electronice, console de jocuri, precum si produse ce folosesc tehnologia informatiei pentru piata de consum. Sony a inventat pentru prima data Walkman-ul, CD-player-ul portabil, tranzistorul radio, casetele cu banda magnetica si consolele de jocuri Video Play Station. Sony are o cifra de afaceri impresionanta atat pe partea de produse, cat si pe cea de servicii. Istoria Sony incepe dupa al doilea razboi mondial, ajungand ca in societatea moderna contemporana, compania sa fie cunoscuta pentru gama variata de televizoare, sisteme audio, camere video, aparate foto digitale, notebook-uri, monitoare, walkman-uri, Play Station-uri, precum si televizoare 3D. In Romania, reteaua de magazine Sony contine 8 unitati, cu o cifra de afaceri anuala de zeci de milioane de euro.

Online, sediul Sony in Romania este https://www.sony.ro/, locul de unde persoanele interesate pot afla ultimele noutati in domeniu, pot afla unde gasesc cele mai noi reduceri in acest sens, pot obtine sugestii, sfaturi si indicatii pas cu pas pentru achizitionarea si folosirea produselor, unde primesc asistenta oferita de reprezentantii Sony pe mobil. Cei care aleg sa se inscrie pe site pot participa la discutii in comunitate, pot afla raspunsuri la intrebarile pe care le au si se pot informa mai bine pentru a intelege eticheta energetica UE, pentru a afla noutatile despre reciclare si returnarea produselor, dar si pentru a vedea fotografiile minunate facute cu unul din aparatele SONY.

Pe site-ul Sony clientii pot afla tot ceea ce este necesar despre televizoarele, sistemele Home Cinema, despre sistemele audio, camerele foto, video, sistemele auto si marine, practic despre toate produsele electronice comercializate de aceasta companie, astfel incta sa ia cea mai buna decizie in acest sens.

Cu un simplu click pe adresa site-ului, clientii se pot bucura de ultimele noutati, de succesul rasunator al produselor nou lansate pe piata, dar si de specificatiile fiecarui produs in parte si isi pot face o idee despre pretul recomandat pentru fiecare aparat marca Sony pe piata din tara.