Un important pion pe piata din Romania in domeniul furnizarii carburantilor, Mol Romania este una din cele mai renumite companii petroliere, prezenta de mai bine de 20 de ani, cu un portofoliu extins de produse si servicii in domeniul comertului de lubrifianti, de carburanti, de bitum si de produse petrochimice. Compania detine sute de statii de servicii si implementeaza in mod constant programe de loialitate. In mediul online, adresa acestei firme se afla la https://molromania.ro/ro/, locul de unde clientii si persoanele interesate de produsele si serviciile MOL pot afla mai multe detalii legate de subiect. MOL Romania se bucura de sustinerea clientilor, indeosebi dupa implementarea conceptului Fresh Corner in statiile de servicii, avand o oferta ireprosabila la cafea, sendvisuri calde si reci, supe, burgeri, produse de panificatie proaspete si bunuri de larg consum. Pe site persoanele care isi cauta un loc de munca si cred ca pot face fata ritmului de lucru din benzinariile MOL iis pot gasi un job stabil intr-un mediu placut, cu un colectiv dinamic.

Pe site este prezentat si un scurt istoric al companiei, menit sa arate clientilor de ce trebuie sa aiba incredere in serviciile companiei, cat de mult a progresat aceasta in ultimii ani si cum se diferentiaza de alte firme din acelasi domeniu de activitate. In plus, site-ul prezinta si motivele principale pentru care serviciile si produsele MOL sunt cea mai buna alegere pentru persoanele fizice si juridice. Avantajele cardurilor de carburanti, precum si gama variata de lubrifianti si autochimicale sunt motive demne de luat in calcul pentru fidelizarea clientilor. Cardurile de fidelitate le permit acestora sa colecteze puncte si sa le utilizeze la cumpararea produselor aflate in catalog.

Indiferent de motivele pe care le au oamenii saintre pe site, vor gasi aici tot ceea ce le este necesar pentru a lua cele mai bune decizii pentru siguranta lor, pentru prelungirea duratei de viata a motorului autoturismului pe care il conduc, primind si consiliere in alegerea lubrifiantului. Fara doar si poate, site-ul se va dovedi extrem de util clientilor mai vechi, dar si clientilor noi si celor care doresc sa aleaga un alt furnizor de combustibil.