MediaShoptv.ro este un magazin online ce prezintă produse afișate și la televizor. Pe site găsiți produse electronice, produse casnice, produse pentru bucătărie, etc. Magazinul nu comercializeză produse de la branduri renumite precum Philips sau Samsung. Pe pagina produsului nu am găsit informații cu privire la producător sau țara de origine. Fiind un magazin bazat îndeosebi pe clienți veniți din reclamele la TV, pe site vom găsi reduceri „substanțiale”, de fapt, toate produsele au reduceri. Cel mai probabil, încă de când au fost afișate pe site, ele au fost la reducere. Magazinul răsplatește de asemenea clienții cu diferite produse oferite gratis, dacă comandați diferite produse mai scumpe. Compania mamă, a fost înființată în anul 1999 în Austria și este cea mai mare companie de telemarketing din Europa. Magazinul își desfășoara materialele publicitare pe posturi de televiziune precum Realitatea, TVR1, etc. Magazinul se află în colaborare cu magazine populare din țară precum Altex, Emag, Kaufland, Domo, Selgros, etc.
Produsele se pot returna în termen de 14 zile lucrătoare iar livrarea este gratuită atunci când costul comenzii depășește 500 lei.

Produsele beneficiază de o garanție de doi ani. Timpul de livrare al produselor este de 1-7 zile lucrătoare.
Produsele se pot comanda pe site sau telefonic la numărul 031.229.4724 , program: luni-duminică 07:00-17:00. Termenul de livrare pentru produsele comandate telefonic este de 10-14 zile lucrătoare. La comenzile online, termenul de livrare este afișat pe site, daca nu este afișat, termenul este tot de 10-14 zile lucrătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mediashoptv.ro