Cu sute de statii de distributie a carburantilor in intreaga tara, Lukoil isi desfasoara activitatea cu ajutorul a peste 3000 de angajati si ofera zilnic, in benzinariile usor de recunoscut, o gama variata de produse si servicii. Alimentarea cu benzina, motorina sau GPL nu a fost nicicand mai simpla si mai eficienta! Pe site-ul autorizat al companiei http://www.lukoil.ro/ro/, persoanele interesate pot afla adresa fiecarei statii de distributie, tipul si descrierea carburantilor disponibili, precum si serviciile oferite. Serviciile oferite in cadrul benzinariilor Lukoil sunt din cele mai diverse.Statiile de distributie a carburantilor dispun de magazine proprii, in care se comercializeaza si produse alimentare ambalate, bauturi racoritoare, precum si lubrifianti si piese auto si cafea. In fiecare statie Lukoil, internetul wi fi este gratuit, clientii avand posibilitatea de a plati cu cardul bancar. De asemenea, clientii se pot bucura de relaxare la o cafea si isi pot reveni din oboseala resimtita in timpul drumului si se pot delecta cu sendvisuri si produse de patiserie calde. Tot in benzinarii, sunt disponibile serviciile unor spalatorii auto performante.

Pe site-ul http://www.lukoil.ro/ro/ sunt descrisi carburantii fabricati la rafinaria SC Petrotel LUKOIL din Ploiesti, fiecare carburant in parte asigurand cerintele standardelor nationale si calitatea ceruta de autovehicule. Exista si o sectiune speciala pe site care ajuta conducatorii auto sa gaseasca lubrifiantul potrivit in functie de marca si de modelul masinii, dar si de alte detalii ce trebuie completate in campurile potrivite.

Site-ul Lukoil prezinta si detalii referitoare la fiecare campanie si concurs in parte, precum si beneficiile cardului de alimentare, promotiile organizate pentru clientii fideli, reusind astfel sa determine cat mai multe persoane sa aleaga alimentarea cu carburanti dintr-o retea in continua expansiune si dezvoltare. Fidelizarea clientilor nu este singurul scop pentru care site-ul a fost creat, ci mai degraba lamurirea acestora in toate privintele, oferirea raspunsurilor la toate intrebarile pe care acestia le au, furnizarea de detalii in ceea ce priveste calitatea carburantilor si rolul acestora pentru un drum linistit si lipsit de incidente neplacute!