Pe magazinul online Ivatherm.com veți găsi spre comercializare produse cosmetice și de îngrijire personală. Produsele Ivatherm au la bază efectele apei termale Herculane. S-a dovedit în urma cercetărilor că apa termală are efecte calmante și antiiritante asupra pieli. Produsele sunt testate și fabricate în Franța. Magazinul Ivatherm este singurul magazin din țara noastră, dedicat exclusiv produselor dematocosmetice. Produsele aflate pe site se află de asemenea și pe raftul a peste 1000 de farmacii din toata țara. Apa termală Herculane stă la baza produselor, fiind o resursă naturală a țării noastre.

Produsele sunt testate pentru a nu produce alergii dar și testate dermatologic. Pe site vom regăsi produsele clasificate pe categorii dar și tipuri de piele. Astfel avem categorii precum spray-uri, creme, demachiante, fonduri de ten, hidratante dar și categorii ale tipurilor de piele precum piele sensibilă intolerantă, piele sensibilă și uscată, piele sensibilă deshidratată, etc. La orice comandă puteți alege până la 5cinci mostre gratuite de produs.

Produsele comandate se vor livra prin compania de curierat Fan Courier. Termenul de livrare este de de până la 5 zile, expedierile se fac doar în zilele lucrătoare. Costul transportului în țară este de 10 lei + tva pentru primul kilogram și pentru București 7,84 lei + tva. De transport gratuit beneficiază doar coletele cu o valoare de peste 300 lei. Produsele primite nu se pot returna. Se pot returna doar produsele ca s-au livrat în mod greșit, costurile de retur fiind suportate de magazin.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ivatherm.com