Unul din cei mai importanti producatori de tehnologii de navigare GPS, Garmin isi deschide portile clientilor romani care cauta produse concepute pentru diverse aplicatii, ce includ echipamente pentru automobile, marina, aviatie, calatorie si sport. Compania elvetiana fondata in anul 1989 si-a extins activitatea in Romania, creand chiar si un site specializat in acest sens, cu sediul la https://www.garmin.com/ro-RO/. Compania Garmin opereaza in Romania, in Cluj-Napoca, dar si in mediul online. Aceasta comercializeaza inclusiv dispozitive de navigatie personala, sisteme de navigatie auto, dispozitive de fitness, aplicatii de navigatie pentru smartphone si nu numai. Pe site persoanele interesate vor afla cum pot sa conduca cu incredere cu dispozitivele personale de navigatie create special pentru autoturisme, pentru camioane, autorulote si motociclete, dar si folosind camere de bord, de marsarier si monitoare auto pentru a beneficia de informatii suplimentare la volan. De asemenea, persoanele interesate pot monitoriza activitati si sporturi diverse precum golful, inotul, drumetia, ciclismul sau alergarea si pot urmari sau antrena cainii cu produse inovatoare care tin pasul cu stilul de viata al utilizatorilor.

Site-ul https://www.garmin.com/ro-RO/ pune accent si pe recreerea in aer liber, pe dorinta oamenilor de a face drumetii, de a explora natura, de a pune in practica proiecte durabile, proiectate pentru viata in aer liber. Din punct de vedere al clientilor care doresc sa investeasca in produse destinate folosirii maritime, ceea ce gasesc pe site sunt usor de utilizat, fiabile si perfecte pentru timpul petrecut pe apa.

Cei care activeaza in domeniul aviatiei vor gasi gama completa de sisteme electronice de bord, ce ofera cea mai buna tehnologie in domeniu si posibilitati nelimitate, de la simulatoarele de zbor, la navigatoarele portabile si produsele intermediare. In plus, cei interesati sa isi schimbe locul de munca, pot gasi online cele mai noi oferte pentru a lucra in compania Garmin.

Indiferent pentru ce tip de produs opteaza, clientii Garmin au certitudinea ca investesc in produse de inalta calitate, sigure, fiabile, usor de utilizat, cu un design irezistibil si cu o calitate superioara, la un pret foarte bun, avand functii inovatoare ce imbunatatesc calitatea vietii. Garmin inumara peste 50 de birouri si peste 11400 de asociati in intreaga lume.