De la croiuri până la topuri versatile, costumele de baie simetrice, cu decupaje elegante sau pasteluri drăguțe sunt mereu în tendințe atâta vreme cât au culori moderne și țesături moi la atingere.
Magazinul online Eliaswimwear.ro comercializează o gamă largă de costume de baie, lenjerie intimă, articole sportive, treninguri și compleuri, rochii, pantaloni și salopete, dar și accesorii.
Piese concepute în pas cu moda, confortabile și în diferite stiluri, prețuri potrivite fiecărui buzunar, ușurință în navigare și plasare a unei comenzi online, toate acestea sunt câteva beneficii puse la dispoziția clientului.

Plata se poate face online cu cardul sau ramburs, la primirea coletului. Livrarea este rapidă și gratuită pentru comenzile mai mari de 399 de lei.
În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri privind produsele sau comanda dvs., îi puteți contacta telefonic, prin email sau prin intermediul rețelelor de Social Media, iar ei vă vor răspunde cu promptitudine și profesionalism, în cel mai scurt timp posibil.