Compania infiintata in statul american Texas in anul 1984, Dell si-a format un renume pe piata internationala gratie produselor si serviciilor de inalta clasa oferite, care raspund cerintelor clientilor de toate categoriile sociale. Atat clientii, cat si comunitatile beneficiaza de avantajele aduse de noua tehnologie Dell, care este accesibila utilizatorilor din intreaga lume. In Romania, site-ul https://www.dell.ro/ este disponibil pentru toti cei interesati sa isi imbunatateasca modul de lucru sau de navigare pe internet. Pentru inceput, Dell a vandut primele computere in 1996 pe site-ul oficial Dell.com, urmand ca acum produsele sa fie vandute pe site-uri de specialitate si magazine online din intyreaga lume. Vizitatorii site-ului https://www.dell.ro/ pot sa citeasca recenzii ale produselor, pot sa obtina informatii despre fiecare produs in parte, dar si sa beneficieze de asistenta in vederea utilizarii acestora. Solutiile Dell pentru acasa includ laptopuri, ultrabook, calculatoare si multifunctionale, precum si accesorii si servicii de tip Carry-in-service, dar si asistenta online completa. Site-ul ofera acces la unul din numeroasele materiale de referinta utilizate de tehnicienii in 12 limbi si la intrebarile puse de ceilalti utilizatori, dar si informatii despre sistemul Dell personal, informatii ce pot fi accesate pe baza numarului de pe eticheta sistemului.

Site-ul de specialitate Dell ofera si informatii despre joburile disponibile in cadrul companiei, despre beneficiile pe care le au clientii care decid sa investeasca in unul din aceste produse pentru acasa sau pentru afacerea pe care o administreaza. Produsele comercializate pot fi incadrate in clasa business si corporativa, incluzand calculatoare desktop si laptopuri, serverem dispozitive de stocare directa, comutatoare de retea si sisteme office.

In Romania, vanzarile de calculatoare si laptopuri Dell sunt foarte mari, indeosebi datorita faptului ca anual apar noi produse de gaming, noi inovatii in domeniul office, dar si datorita serviciilor prompte oferite de specialisti, de la asistenta tehnica, pana la ajutorul pentru achizitionarea de noi produse. Pe site-ul https://www.dell.ro/ persoanele interesate pot citi articole noi de pe blog, pot afla noi informatii despre companie si pot afla de unde sa isi achizitioneze noi modele Dell la cel mai bun raport calitate-pret.