Unul din cele mai mari marketuri online, de unde clientii isi pot achizitiona produsele pe care si le doresc si de care au nevoie acasa sau la birou este https://www.dc-shop.ro/. Aici, persoanele interesate gasesc laptopuri, tablete, telefoane, gadgeturi, televizoare, calculatoare, imprimante, electrocasnice mari si mici, produse de ingrijire si de sanatate, produse pentru hobby, sport si sanatate, produse de ingrijire personala, ceasuri, dar si mobila, produse si scule pentru casa si gradina, de bricolaj si electrice si accesorii pentru copii. Intr-o societate moderna in care oamenii sunt din ce in ce mai grabiti si dornici sa ajunga acasa mai repede, in care jobul ii solicita foarte mult, in care cozile la magazinele mari sunt interminabile in apropiere de sarbatori, ideea unui market online este intr-adevar salvatoare. Unul din cele mai cunoscute marketuri este DC-Shop, care asigura transport gratuit clientilor din Bucuresti ce plaseaza comenzi cu o valoare minima de 150 de lei si clientilor din intreaga tara care plaseaza comenzi cu o valoare minima de 299 de lei.

Clientii pot opta pentru deschiderea coletului la livrare, pentru serviciul de livrare rapida, returul fiind garantat timp de 14 zile pentru comenzile nesatisfacatoare. Majoritatea produselor sunt insotite de garantie si pot fi aduse in service in cazul in care ceva nu mai functioneaza.Comenzile se plaseaza simplu si rapid, din confortul propriei locuinte, gratie unui gadget conectat la internet. Este suficient ca potentialii clienti sa isi faca un cont online pe site, sa se autentifice, sa adauge produsele dorite in cosul virtual si sa finalizeze comanda.

Clientii care dau comanda de produse a caror valoare nu se incadreaza in bugetul lor pot plati in rate. Produsele sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid.Toate produsele sunt livrate in ambalajul original.Plata se poate realiza in numerar la livrare sau la sediul companiei, ramburs sau prin card. Pe site clientii pot sa isi faca chiar si asigurari auto RCA, sa cumpere produse pentru casa, gradina, firma, copii si pentru diferite necesitati pe care le au si nu le pot indeplini din cauza lipsei timpului.