Cel.ro este unul dintre cele mai vechi si populare magazine românești bazat îndeosebi pe sectorul IT&C. De ceva timp însă, magazinul și-a diversificat gama de produse. În acest moment pe site găsiți produse din categorii ca: bricolaj, casă, cărți, auto, etc. Magazinul rămâne însă cunoscut pentru gama difersificată din rândul produselor electronice, it și electrocasnice. Cel.ro are sediul în zona Cotroceni Business Center din capitală. Magazinul este în prezent administrat de compania Corsar Online SRL, companie ce are capital în totalitate românesc. CEO-ul si unic asociat este Tiberiu Pop. Cel.ro se află pe piață din anul 2005, atunci a început să și vândă primele produse. Primele produse vândute de cel.ro au fost camerele foto. Dacă doriți să aflați și alte păreri despre cel de la clienții lor, vizitați această pagină. Magazinul cel.ro are și o asociație, mai multe informații aici.

Cel.ro și-a dezvoltat de ceva timp și marketplace. Asta înseamnă o gamă mai mare de produse, listate de alți vânzători. Dacă sunteți în căutarea produselor cu preț redus, vă recomandăm pagina de resigilate. Resigilatele beneficiază de cel mai mic preț. Produsele regisilate nu sunt defecte și beneficiază de aceiași garantație ca produsele noi.

Magazinul online se remarcă mai ales prin prețuri foarte mici la produsele electronice și electrocasnice. Magazinul are peste 800.000 de comenzi onorate, peste 1.500.000 de produse vândute, peste 500.000 de clienți și peste 45.000 de produse pe site.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Cel.ro