Una din cele mai cunoscute companii la nivel mondial in domeniul comercializarii de produse si unelte pentru diferite domenii de activitate, Bosch este prezenta pe piata din Romania inca din anul 1994, avand mii de angajati si vanzari de milioane de euro numai in tara. Site-ul de prezentare https://www.bosch.ro/ este foarte apreciat de clientii si de utilizatorii acestor produse care au optat sau cauta sa achizitioneze bunuri de larg consum, produse ce tin de tehnologia pentru constructii si energie, dar si produse si unelte de tehnologie industriala. Reprezentantii Bosch dezvolta si produse prietenoase cu mediu, fiind implicati in totalitate atat pentru a asigura clientilor cele mai bune solutii pentru domeniul lor de activitate, cat si pentru a rezolva provocarile actuale cu care se confrunta societatea moderna. Valorile companiei Bosch sunt prezentate in detaliu pe site, indeosebi cele ce tin de incredere, deschidere fata de client, credibilitate, diversitate, corectitudine si conformitate in ceea ce priveste respectarea prevederilor legale.

Persoanele care nu sunt interesate in mod special de produsele Bosch, ci mai degraba de o cariera in aceasta minunata companie, pot descoperi pe site o sectiune dedicata acestora, o sectiune in care este prezentat Bosch ca si angajator, ca si viziune de munca, in care se prezinta toate oportunitatile oferite angajatilor si in care oricine este pasionat de acest domeniu este incurajat sa isi lase CV-ul. Aici angajatii beneficiaza de pregatire continua si au posibilitatea de a se face remarcati, de a se bucura de salariu pe masura efortului depus si pot afirma ca au un program flexibil, au la dispozitie servicii medicale private si de companie, reduceri la achizitionarea produselor Bosch, dar si training si dezvoltare profesionala continua.

Din oferta Bosch nu lipsesc sculele de gradina, produsele inteligente si solutiile eficiente de incalzire si pentru apa calda menajera, aparatele electrocasnice, sculele electrice si totodata piesele auto si accesoriile pentru conducatorii auto care cauta baterii cu viata lunga, stergatoare, filtre de aer sau demaroare.

Bosch asigura si produse si servicii inovatoare pentru reprezentantii business-urilor din industrie si comert, de la tehnologia de actionare si control la tehnologia de ambalare, la solutiile de securitate sau sculele electrice pentru profesionisti.