Magazinul bonprix este o companie internațională de modă, cu sediul în Hamburg; bonprix își desfășoară activitatea în cele mai mari state din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud, în România având sediul în Oradea, județ Bihor. Prin intermediul cataloagelor online sau abonarea la newsletter, clienții revin mereu în magazin pentru gama variată de produse pentru femei, bărbați sau copii.
Colecțiile lansate interpretează mereu cele mai recente tendințe în modă, cumpărătorul realizând, cu ușurință, ținute pentru diverse evenimente, în modele și mărimi diferite. Chiar dacă în magazinul bonprixro.eu predomină articole vestimentare pentru femei, disponibile sunt – totuși – și accesoriile casnice, hainele pentru bărbați, copii (decorațiuni pentru camera de zi, hanorace, pantaloni sau rochițe).

Articolele disponibile pe site sunt importate din întreaga lume, cumpărăturile reprezentând o experiență ușoară și sigură. Prețurile sunt extrem de accesibile, iar prin simpla abonare la newsletter, veți primi o reducere de 20 de lei. De altfel, sunt disponibile în orice mărime modele elegante de rochii pentru orice ocazie (rochii de zi, de seară, de vară, casual sau rochii pentru revelion). În rândul acestor articole vestimentare, se bucură de o mare popularitate și rochiile XXL, gama de modele plus-size permițând fiecărei femei să găsească ținuta perfectă.
Bonprixro.eu are în spate o echipă formată din oameni prompți în oferirea consultanței și a răspunsurilor dorite, astfel că, puteți comanda online, prin poștă, fax sau telefon.

Site-ul vă pune la dispoziție un tabel de mărimi, astfel încât dvs. să determinați cu precizie mărimea potrivită.
Alegând plata cu cardul de credit, veți achita un cost suplimentar de transport de 14.90 lei, iar pentru plata în sistem numerar, ramburs la ridicarea coletului, veți achita o taxă suplimentară de 19.90 lei.
Expedierea coletelor se efectuează în interval de 5-9 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul comandat, îl puteți returna în termen de 14 zile de la data livrării.