Avon.ro este un magazin online pe care veți găsi produse cosmetice spre comercializare. Compania Avon se află pe poziție fruntașă atunci când vine vorba de comerțul cu produse cosmetice. Compania se află în preferințele clienților încă din anul 2002. Avon este cunoscut mai ales în mediul offline prin reprezentații săi, aceștia deținând cele mai noi cataloage ce conține oferte și produse noi. Pe site-ul Avon.ro puteți găsi reprezentanți în funcție de zona în care vă aflați. Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina Caută Reprezentant și să introduceți zona dorită. Vi se vor afișa reprezentanții cei mai aproape de dvs. Produsele de pe site pot fi comandate din broșură sau după codul lor.

Pe site regăsim produse din categorii precum: machiaj, îngrijirea tenului, îngrijirea părului, produse pentru bărbați și copii, produse pentru casă, etc. Avon organizează periodic tombole și concursuri la care puteți participa, regulamentul lor se găsește pe site. Produsele comandate pe site vor fi livrate la dvs de către un reprezentant Avon. Atunci când veți comanda un produs va trebui să alegeți reprezentantul din zona dvs. Dupa ce reprezentantul primește produsele dvs, veți fi contactat pentru a stabili întâlnirea. Acest lucru poate constitui un dezavantaj, dacă nu aveți un reprezentant aproape de zona dvs, va trebui să vă deplasați în zona reprezentantului selectat. Cel mai probabil reprezentantul va încerca de asemenea să vă ofere și alte oferte.

Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile din momentul primiri lor. Returul lor se va face către reprezentantul care va oferit produsele. Trebuie să completați cererea de retur, disponibilă pe site. Returnarea sumei se va face în termen de 14 zile. Produsele comercializate de Avon au o durabilitate de peste 30 de luni.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Avon.ro