Una din cele mai cunoscute marci producatoare de electronice si produse IT, Asus prezinta clientilor pasionati de tehnologie toate produsele din oferta. Compania ASUS incearca sa isi depaseasca viziunea digitala in comunitatile din intreaga lume, inclusiv in Romania. Fondata in anul 1989, Asus este o companie multinationala cunoscuta in intreaga lume pentru computerele si laptopurile de inalta calitate, pentru monitoare, routere si telefoane de ultima generatie, folosind tehnologii inteligente. Pe site-ul https://www.asus.com/ro/ sunt disponibile informatii importante despre produsele nou-aparute, despre serviciile pe care le ofera reprezentantii companiei, dar si descrierea in amanunt a fiecarui produs in parte. Clientii ASUS pot afla mai multe informatii despre telefoane, laptopuri si PC-uri 2 in 1, despre placi de baza si placi video, dar si despre produsele ce tin de sunet, retelistica, servere si statii de lucru pentru afaceri, produse de afisare si proiectare.

Cu siguranta o data pasind in lumea virtuala ASUS, persoanele interesate descopera o lume inedita, in care se pune accent tot mai mult pe comunicare, dar si pe gaming. Fluxul continuu de tehnologie care a devenit legendar printre entuziasti pentru performantele sale este doar unul din motivele pentru care pasionatii sunt sfatuiti sa ia masuri si sa aleaga produse marca ASUS.

Compania este prezenta in Romania inca din anul 2008, cu zeci de mii de laptopuri vandute, dar si monitgoare, placi de baza si cu o cifra de afaceri impresionanta. Important de mentionat este faptul ca toate notebook-urile si produsele Asus in general sunt testate in cele mai vitrege conditii, fiind potrivite inclusiv la temperaturi de inghet, prezente la Polul Nord si la Polul Sud, dar si la temperaturi foarte ridicate, astfel incat acestea se vor dovedi potrivite pentru orice situatii.

De asemenea, pe site pot fi urmarite cele mai noi stiri in domeniu, premiile obtinute de reprezentantii companiei, dar pot fi descarcate si drivere si manuale de utilizare, aplicatii self service si cumparatorii pot intra in direct pe online chat cu unul din specialistii ASUS pentru a gasi solutii de rezolvare la problemele aparute in timpul functionarii.