Apple este o companie foarte cunoscuta in intreaga lume, o firma de succes cu o istorie si o traditie indelungata, datand din anii 1970, din California. Adevaratul punct culminant al acestei companii este reprezentat de lansarea iPOD-ului si iPhone-ului, fiind produse cu o profitabilitate maxima. De asemenea, calculatorul tableta iPad a devenit celebru inca de la lansare, deoarece a indeplinit rolul mai multor aparate si dispozitive mobile, inclusiv smartphone, aparat de navigatie, e-reader, browser internet, dispozitiv pentru jocuri electronice si dictionare electronice, iar lista poate continua. Inca din anul 2002, Apple este cea mai valoroasa companie  a tuturor timpurilor, ajungand la o valoare pe piata de cateva sute de miliarde de dolari si depasind compania Microsoft. Acum, telefoanele Apple au procesoare imbunatatite, recunoastere faciala, performante duble fata de predecesoarele lor, dar si un pret pe masura. Pe site-ul https://www.apple.com/ro/ potentialii cumparatori, dar si utilizatorii produselor Apple pot afla detalii si noutati despre produse, dar si de unde isi pot achizitiona modelele  MAC, iPad, iPhone, Watch.

Tot in cadrul acestui site, persoanele interesate beneficiaza de suportul si sprijinul specialistilor pentru a folosi in cele mai bune conditii produsele Apple in care isi investesc banii. De la un simplu startup de garaj pana la cea mai puternica firma din lume a fost nevoie de cateva decenii. Reprezentantii Apple recunosc faptul ca Macintosh este esecul care defineste istoria Apple, urmand ca succesul iPhone si iPad sa eclipseze acest moment mai putin placut in istoria companiei. App Store este magazinul online cu aplicatii ce genereaza anual sute de milioane de dolari pentru dezvoltatori.

Asadar, persoanele interesate sa isi achizitioneze un produs Apple sau sa il mentina in cea mai buna stare de functionare o perioada cat mai lunga de timp, cele care sunt interesate de ultimele noutati in domeniul IT, sunt sfatuite sa intre pe site-ul oficial Apple din Romania, sa isi creeze un cont si sa gaseasca raspunsuri la intrebarile pe care le au sau solutii la provocarile la care sunt supusi.